Grafički dizajn

Budite vidljivi, budite prepoznati, budite originalni. Kako?

Da bi uopšte mogli da reklamirate svoju firmu, proizvod, uslugu ili brend, potreban vam je dobar dizajn odnosno grafičko rješenje kao njihov vizuelni predstavnik. 

Dobro grafičko rješenje je pola puta do uspjeha!

Grafički dizajn predstavlja kreiranje vizuelnog identiteta i on mora biti osmišljen tako da komunicira sa ciljnom grupom potencijalnih klijenata i potrošača. Elemente vizuelnog identiteta čine logo (logotip), boje, tipografija (fontovi), znak, slogan i slično. Naravno tu spadaju i druga grafička rješenja koja će vas približiti potencijalnim kupcima kao što su: vizit karte, reklamni leci (flajeri), brošure, katalozi, plakati, memorandumi i drugo.

Šta dizajniramo

Logo dizajn
Korporativni identitet
Dizajn etiketa
Dizajn ambalaže
Dizajn vizit karti
Dizajn memoranduma
Dizajn bilborda
Dizajn plakata
Dizajn flajera
Dizajn kataloga
Dizajn brošura i prospekata
Dizajn menija
Dizajn majica
Dizajn banera
Brendiranje vozila

Budite profesionalni

Većina smatra da sastavljanje teksta i slika u jednu primamljivu cjelinu i nije neki posao, ipak vrlo brzo se uvjere u kompleksnost ovog poduhvata i koliko je grafički dizajn zapravo bitna karika u poslovanju jedne firme.

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo kako u osmišljavanju jedinstvenih ideja tako u realizovanju raznih grafičkih rješenja.

Da li želite da započnete projekat sa nama?


Ukoliko želite da izradite internet sajt, prodavnicu, osmislite logo za Vašu kompaniju, budete profesionalni i imate e-mail adresu sa nazivom firme, na pravom ste mjestu.

Pošaljite nam podatke i naš predstavnik će vas kontaktirati kako bi saslušao vaše potrebe i predložio okvirno riješenje

Besplatna konsultacija
Scroll to Top